Бургазлия се уреди с трансфер в Гърция

0
plamen dimov

Българският защитник Пламен Димов ще продължи кариерата си в гръцката втора дивизия, след като днес беше представен като ново попълнение на Йоликос Митилини. Тимът се намира на 10-о място от 13 отбора в северната лига и задачата пред отбора е да запази мястото си в единната втора дивизия, която ще се сформира от следващата година.Пламен Димов за последно игра в отбора на Етър, но напусна през зимата. Опитният бранител, бивш младежки национал на България, подписва договор за шест месеца. Контрактът ще бъде удължен при определени условия и за двете страни.

Интересното е, че Димов имаше предложение от отбор от румънската втора лига, както и от Несебър, който е лидер в Югоизточната В група у нас. Предложението на Йоликос обаче се оказа най-добро и като финансови параметри, и като условия за работа.

Йоликос Митилини е от остров Лесбос и до момента има 19 точки от 19 мача, като изостават на 6 от 5-ия в таблицата Ираклис Солун. Бургазлията ще дебютира за новия си отбор на 25-и този месец при гостуването на Кабаниакос Халастра в северните покрайнини на Солун.

Бивш треньор на Челси и Ареснал поема академията на отбор от Трета лига