Бургаско момче стана футболен посланик на България в Европа

0
00722616
-
-

Звездата на шампиона Лудогорец и водещ голмайстор в Първа лига Клаудио Кешерю получи неочаквана подкрепа от френската футболна легенда Патрис Локо. Бившият национал на „петлите“ и нападател на Нант и ПСЖ се разкри като голям симпатизант на румънската голова машина.

Оказа се, че двамата голмайстори се познават доста добре от времето, когато Кешерю се подвизаваше в Нант, където пък Локо е истинска легенда, след като бе с основен принос за спечелването на шампионската титла на тима през 1995 година. Локо дори е бил и ментор на 31-годишния таран.

Връзката между двамата е направил Кирил Евтимов, придобил известност с многобройните си срещи и снимки с известни личности в областта на спорта. Евтимов е приятел и с Кешерю като дори е направил телефонна връзка между румънския национал и Патрис Локо. Бургазлията прави фурор в последните години със срещите си с популярни футболисти и футболни личности. Той спокойно може да бъде наречен футболен посланик на България.

В крайна сметка французинът е получил фланелка на Лудогорец с номера на голмайстора им, като му е пожелал успех и да реализира поне 28 гола, колкото е номерът, с който футболистът играе на зеления килим. Кешеру се нуждае от още само 3 гола в предстоящите двубои, за да изпълни заръката на Локо. Той може да се счита за сигурен краен победител за голмайсторския приз, тъй като основният му конкурент Каранга е аут до края на сезона, а третият до момента Еуженио е далече назад с 16 гола.

loading...