Боби и Емо откриха футболен комплекс в Несебър (ВИДЕО+СНИМКИ)

0
otkrivane (20)
-

В Несебър бе открит нов футболен комплекс с игрища с миниразмери. На място присъстваха президентът на БФС Борислав Михайлов, вицепрезидентът Емил Костадинов, кметът на Несебър Николай Димитров, президентът на ОФК Несебър Недялко Москов, председателят на регионалната структура на БФС Димитър Костов и други популярни фигури от българския и регионалния футбол. На място бяха и много момчета от ДЮШ на Несебър, жители на града, както и представителният отбор на делфините. Откриването стана след официална процедура. След това Боби Михайлов бе нападнат за автографи и селфита.

Комплексът се състои се от три футболни игрища с размери всяко 22/45 м., представляващ част от Спортен обект “Стадион Несебър“. Средствата бяха осигурени от  БФС и община Несебър. Проектът бе разработен от ръководството на ОФК Неебър. Срещу това „Български футболен съюз“- София ще има право да използва минифутболния комплекс безвъзмездно за определено време: по график определян ежегодно за провеждането на детско-юношески, девически и женски футболни турнири.

Датите и времетраенето на ползването на футболния терен от Българският футболен съюз ще се определят предварително в дух на партньорство и взаимно уважение и съобразно графика на останалите ползватели.

loading...
#
предишна статияМениджърът на Антоан Стоянов: Има реална възможност да успее в Италия! В Левски решиха да налагат Асен Митков (ВИДЕО)
Следваща статияМиланович се закани на Берое: Време е пак да вземем точки!