Благотворителен куиз за Левски! Участници, кръгове, въпроси, точки… с любима „сина“ цифра

0
levski slaviq 239

На 9 март (понеделник) от 20:00 в клуб „City Stage” ще се проведе първият по рода си благотворителен куиз на тема „Левски София“. Ето какво пишат организаторите от „Сини инициативи“:

На 9 март (понеделник) от 20:00 в клуб „City Stage” ще се проведе първият по рода си благотворителен куиз на тема „Левски София“. Всички приходи от мероприятието ще бъдат дарени на клуба. Съберете отбор от максимум 7+1 души, изберете си име и помогнете за спасението на Левски! Регистрирайте се за куиза, като изпратите името на отбора си и броя на участниците в него, на лично съобщение на страницата на „Сини инициативи“ или позвъните на телефон 0882661145 (Иван). Регистрацията на отбор може да се извърши и непосредствено на място. Входът за всеки участник ще бъде 7 лв. Очакваме Ви още от 19:00!

Куизът ще се състои от 7 кръга. Първите шест кръга ще бъдат от по 7 въпроса, а седмият – от три въпроса с повишена трудност. Всеки кръг ще носи общо 7 точки – в първите шест с всеки въпрос се печели по една точка, а в последния – два от въпроса ще носят по две точки, а последният – три.

Кръговете са на следната тематика:
Първи кръг – Обща история на Левски
Втори кръг – Великите мачове на Левски
Трети кръг – Легендите
Четвърти кръг – Треньорите
Пети кръг – Чужденците в Левски и левскарите извън България
Шести кръг – Видео и снимки
Седми кръг – Въпроси с повишена трудност

Първите три отбора ще спечелят награди!

Само Левски!