Бивш шеф на „Синя България“ обяви акция „4 гола за Шопара“! Вкаралият четвъртия гол на Славия взима 3 бона, засега…

2
levski slaviq 334

Бившият председател на Тръст „Синя България“ – Васил Колев, обяви вчера акция, в която търсеше още 39 мераклии да дадат по 50 лева. „Общата сума от 2000 лева ще бъде обещана и дадена на този футболист на Левски, който вкара четвъртия гол във вратата на Славия след 2 седмици“, написа Колев във Фейсбук. Днес той обяви, че желаещите да се включат (с него самия) вече са 60. Т.е., засега сумата, която ще получи вкаралият четвърти гол на Славия (ако има такъв), е 3000 лева. Ето и какво написа Колев в социалната мрежа:

И така:
Към този момент има 60 човека (с мен самия) заявили желание да участват с по 50 лева в акция „4 гола за Шопара“.
Припомням, че събираме премия за автора на четвъртия гол във вратата на Славия след 10 дни. Това означава към момента, че имаме декларирано желание за 3000 лева премия при първоначална идея за 2000 лева.
Започвам да събирам парите, като действаме по следния начин, защото с всичко левскарско, което съм започвал, държана отчетността. Ще пиша на всеки изявил желание, за да му дам банкова сметка, по която да направи превод. Всеки ден ще отразявам дарителите с имена. Публично няма да публикувам сметка, защото ще започнат да превеждат всякакви хора и ще стане чудо.
Под всеки статус за текущото състояние могат да се включват още хора, с които ще се свързвам лично и ще давам детайлите.
Накрая ще обобщя списък с всички дарители, за да може всеки да види името си и всичко да е точно.
Парите ще ги връчим директно на мача, ако бъде изпълнено условието. Ако не ще решим в какво да ги пренасочим – премия за следващия мач с Лудогорец, школа, дарителска кампания на Левски или друго. Всеки от дарителите ще изрази желанието си и ще решим накрая. Или ако някой не е съгласен ще си получи обратно сумата.
Искам да събираме парите адекватно и да са готови, а не да досъбираме на мача, след мача и т.н. Сумата трябва да е обявена точно преди самия мач.
Започваме и айде лавинааааа!

0 0 vote
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Джепето
Джепето
4 месеци по-рано

Тъпо говедо

петър
4 месеци по-рано

Тъпо гнусно рогато теле:Нема да публикувал сметка защото щело да стане страшно…ха ха ха мизерник. За белото си готов и майка си да продадеш цървул