БГ национал: Другите отбори да покажат уважение към Лудогорец, да следват техния път и пример

0

„В Братислава живея до един парк и тренирам веднъж през деня там. През другото време гледам филми, слушам музика, чета книги“, каза защитникът на Слован и националния отбор Васил Божиков. Той обясни, че е и в Словакия работят само хранителните магазини, аптеките и бензиностанциите.

„Трябваше да започнем отново с футбола в началото на април, но сега чух, че до края на април няма да има никакви мачове. Могат да се правят само предположения. Никой не знае какво ще се случи. Всички видяхме, че футболът не е на първо място. На първо място е здравето на хората. В Словакия има отбори, които изкарват доста футболисти – например Дунайска стреда и Жилина. Всяка година правят трансфери и дават по един-двама футболисти в Италия и другите големи европейски първенства. Със сигурност стадионите в Словакия са по-добри от тези в България“, обясни Божиков и коментира доминацията на Лудогорец:

„Не съм изненадан от класата им. Отборът е доста класен и го показа през годините – 8 години подред става шампион на България. Хората в клуба знаят много добре какво правят и лично мое мнение е, че другите отбори трябва да покажат уважение към тях и да се опитат да следват техния път и пример“.