Белия: Преговорите ми с Арда не бяха лесни! Нещата в трансферния период са се правили в движение

0

Старши треньорът на Арда – Николай Киров – сподели мнението си за загубата с 0:1 от ЦСКА-София в турнира за Купата на България. Това бе повторен дебют за него начело на тима от Кърджали.

„Проблемът беше, че създадохме твърде малко в атака. Стигахме до 30-я метър. Имаше доста елементарна грешка при техния гол. Бавно се наредихме. Поспаднало е самочувствието на отбора. Може би на това се дължат грешните решения. Има доста работа. Има върху какво да се работи.

Хубавото е, че има група от състезатели, с които съм работил. Те знаят вижданията ми, ще си ги припомнят. Притеснява ме, когато един отбор създава малко ситуации. Днес те бяха твърде малко. По-бавно взимахме решения. Отстъпихме в единоборствата. Доста сериозна работа ни чака.

Нещата в трансферния период са се правили в движение. Доста хора са закъснели с подготовката. Отреагирало се е малко по-бавно с привличането на нови състезатели. Ако има продажба, ще е трудно да се намери заместник. Ще се мисли за привличане, но е доста трудно в момента.

Преговорите за завръщането ми не бяха лесни. Предните ми емоции тук, обаче наклониха везните. Длъжни сме да се борим за седмото място. Въпросът е колко бързо футболистите ще възприемат идеите, които имам, както и задачите, които поставям“, коментира Белия.