Балтанов: Никой не ми е дал обяснение защо си тръгвам! Обикновено бием Левски на Коматево

0

Лъчезар Балтанов сподели, че не си е тръгнал по собствено желание от Ботев Пловдив, но няма да каже лоша дума срещу клуба. През изминалата седмица той и Иван Бандаловски бяха освободени от състава на „жълто-черните“, очевидно след сериозен скандал на ръководно равнище в клуба. Дългогодишния капитан на „канарчетата“ говори преди дербито с Левски, потвърждавайки, че няма да говори против пловдивския гранд.

„Не си тръгнах по собствено желание от Ботев, но не очаквайте да кажа лоша дума за клуба. Няма фаворит в този мач. Срещу Левски винаги е било трудно. На Коматево обикновено сме побеждавали Левски. Надявам се момчетата да се мотивират, да се отърсят от напрежението и да спечелят срещу Левски“, започна Балтанов за „Хоризонт“.

„В тима мисля, че има много добри футболисти. При първия съдийски сигнал всички ще забравят за проблемите си и ще дадат всичко от себе си, за да спечелят мача с Левски. Винаги феновете на Ботев са правили добра атмосфера. На Коматево няма много места, но винаги сме усещали подкрепата на привържениците ни“.

„За 7 години в Ботев съм имал много хубави моменти, но и лоши. Няма да кажа лоша дума за Ботев. Дано се намери стабилност в тима, защото това ще се отрази за доброто представяне на Ботев. Да има човек, който ще помага, за да може Ботев да се бори за призовите места в първенството. Никой не ми е дал обяснение защо си тръгвам. Казаха ми „Така трябва да бъде“. Надявам се Ботев да се стабилизира. Пазя отлични спомени от престоя си в Ботев. Не бива обаче да се правят драми от една или две загуби. Да се дават крайни оценки кой става и кой не“, завърши халфът.

loading...