Бакеро: Нормално е публиката да е гневна, защото сме в лоша серия от резултати

0
960 600 hose mariia bakero

Старши треньорът на Славия Хосе Мари Бакеро коментира петата поредна загуба – с 1:2 в малкото столично дерби от Локомотив София в мач от деветия кръг на efbet Лига. Той сподели, че е доволен от отношението на играчите си, но не и от резултата.

 

„Нормално е публиката да е гневна, защото сме в лоша серия от резултати. Ако говорим за днешния мач, до контузията на Виктор Генев играхме много добре. През второто полувреме отборът опита по всеки начин, във всяка ситуация, рискувахме да допуснем на контраатака“, започна Бакеро.

„Ако говорим за отношението на играчите и отбора, съм доволен. Вкарахме гол, имахме опции и желание да стигнем поне до равенство. Хората гледат само резултатите, има неща, които трябва да се променят, играхме с различна схема. Аз като треньор съм доволен. От резултата не съм доволен“, продължи испанецът.

„В процес на преход сме. Младите трябва да се подобрят. Работим много добре, опитваме да правим сплав от млади и опитни играчи. Убеден съм, че ще стигнем до успехите. Колкото повече трудности има, толкова по-силен ставаш. Фокусиран съм само върху работата. Ще има анализ на позитивните и негативните неща. Работа, работа, работа“, завърши Хосе Мари Бакеро.