Ас на Спартак (Вн): Безкрайно мотивирани сме да се върнем в елита!

0
chernomoretz spartak varna (91)

Един от асовете на Спартак Вн – Румен Руменов – сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща с опашкаря Бдин във Видин. Той заяви, че условията на стадион „Георги Бенковски“ са неприятни, но въпреки това трябва да се вземе победата.

„Надявам се, че ще успеем да победим. Дошли сме във Видин за трите точки и нищо друго. Знаем, че условията за игра не са добри и теренът е тежък. Треньорите ни запознаха с техните силни и слаби страни. Освен терена не ме притеснява нищо друго. Всичко си зависи от нас. Със сигурност сме по-добрият отбор от двата. Предполагам, че Бдин ще разчита повече на статични положения и трябва да сме внимателни с това. Абсолютно всичко е в нашите ръце“, заяви той.

„Целта пред нас е ясна и всички са запознати с нея. Искаме догодина отборът да бъде част от Първа лига. Нашите фенове заслужават това. Мястото на Спартак е в елита, защото това е отбор с традиции. Не просто ръководството ни е поставило тази цел, а и ние футболистите сме безкрайно мотивирани да я постигнем. Всички го искаме и ще направим всичко по силите си, за да го постигнем. Като цяло организационно всичко става все по-добре през годините. През паузата мисля, че съумяхме да надградим. През лятото отборът беше почти изцяло нов. Сега вече сме доста по-обиграни. Подготовката мина по добър начин и мисля, че всичко ще бъде наред. Освен това успяхме да си запазим отбора, а това е голям плюс. Имаме много добър колектив, което е още по-важно“, заяви Руменов.