Арестуваха Дучето и Гугутката за протестите снощи!

0

Арести на знакови футболни ултраси е имало снощи, предаде „Марица“. Полицаи са задържали бившите тартори на сектор „Б“ и „Г“ – Владимир Владимиров – Гугутката и Димитър Ангелов – Дучето. Двамата са тотално компрометирани в последните няколко години и са недолюбвани дори от своите.

Причината за арестите са свидетелски показания, че двамата са вербували ултраси на ЦСКА и Левски за участие в незаконните метежи срещу властта. Ако това се докаже, двамата вероятно ще бъдат оставени за дълго в ареста и ще им бъдат повдигнати обвинения.

Дучето е пиел бира пред дома си в квартал „Дружба 2“, съобщиха негови роднини пред изданието. Те се съмняват, че някой го е „наредил“ пред полицията.

Дучето се оплакал, че е във влошено здраве заради диабета, отключен след зверската катастрофа преди години. Униформените го откарали на преглед в МВР -болница, а после в 7-о районно управление. Димитър Ангелов е в изключително близки отношения с Васил Божков още от времето, когато последният бе собственик на ЦСКА. Тогава Дучето взимаше луди пари като тартор на агитката, а отделно от това получи като „подарък“ и няколко пункта на „Еврофутбол“.

Впоследствие Ангелов бе тотално низвергнат от феновете и на практика е смятан за враг на „Българска армия“. Причината е, че той подкрепи в началото другия проект ЦСКА 1948…

Арестуван е и Гугутката, но не се уточняват подробности. Той се прочу с това, че се измъкна „сух“, след стана причина за смърт на друг човек в катастрофа. Нещата около инцидента бяха потулени, но феновете на Левски отдавна недолюбват Владимиров.

Според информаторите на изданието заедно с Дучето в районното управление са преспали и други знакови фигури от агитките на ЦСКА и Левски, които са с адресна регистрация в този район. Става въпрос за популярните сред червените Мичо и Валтера. От „сините“ са арестувани лидери на групировката „Южна дивизия“.

Та ето такива компрометирани фигури като Дучето (апропо напоследък изявяващ се като тартор на агитката на Арда Кърджали) и човек с комичния прякор Гугутката са сред участващите в бунта срещу правителството на Република България…