Неизменен титуляр на Берое аут за ЦСКА 1948

0
Снимка: beroe.bg
-
-

Лекарският щаб на Берое най-вероятно няма да може да вдигне Анисе за предстоящия 1/8-финален сблъсък за купата срещу ЦСКА 1948, пише „Тема спорт“. Двубоят в Стара Загора е в петък, 2 декември, от 12:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт. Анисе пристигна при заралии след старта на кампанията. Той бе на терена в 11 шампионатни мача, във всеки един от тях бе част от титулярния състав.

Добрата новина за треньора Николай Киров-Белия е, че почти сигурно на негово разположение ще бъде централният нападател Вини Трибуле. 23-годишният футболист се присъедини в края на есенния дял. Той участва в два двубоя на Берое, като се разписа и в двата – вкара при победите над Арда (2:0) и Локомотив София (2:1) в първенството.

Берое пусна в продажба билетите за сблъсъка с ЦСКА 1948 в събота, който е и последен за годината. Затова и ръководството направи жест и цените са занижени. До четвъртък включително талоните в предварителна продажба са на цена 3 лева. В деня на двубоя – петък, те ще са на цена 8 лева. Пропуските за ВИП зоната са по 40 лева.