Феновете на ЦСКА-София изкупиха билетите за два от секторите

0
-
-

Билетите за любимата трибуна на червените ултраси – сектор Г, както и тези за В за мача ЦСКА-София – Клуж свършиха. Вчера в края на работния ден цялата определена квота от 2451 пропуска за сектор В беше изчерпана, а до късно снощи имаше само единични бройки за Северната трибуна на националния стадион, където местата си ще могат да заемат максимум 4181 армейски фенове според разпореждането на спортното министерство. Все още могат да се закупят входни талони за централния сектор А, за които цената е по 36 лева. Около 2000 непродадени пропуска има за сектор Б – там се влиза срещу 18 лв, пише „Тема спорт“.

В същото време от ЦСКА-София информираха хората, които са направили заявки за доставка на билети с наложен платеж, че е възможно не всички талони да стигнат до своите получатели в срок.

„Ето защо в деня на мача – 22 октомври, от 9:00 часа, касите на стадион „Българска армия“ ще бъдат отворени само за получаване и заплащане на билетите, заявени с наложен платеж. Те ще бъдат предварително издадени и подготвени със заявените имена, готови за получаване, така че да не се образуват опашки“, написаха от клуба.

От ЦСКА-София напомниха, че пропуските са поименни. За феновете, закупили онлайн повече от един билет, системата URBO позволява автоматична промяна на имената при изпращане на билетите на мейла на останалите посетители.