Живко Миланов избухна след грозни клетви! Разпали война със среден пръст на „Тича“ (ВИДЕО)

0
levski cherno more jivko milanov
-
-

Агитката на Черно море скочи срещу Живко Миланов. Причината за това станаха грозни жестове, които той отправи към привържениците на „моряците“ след победата с 1:0 на „Тича“. Издънката му бе хваната от „Варна-Спорт“. Сайтът публикува клип. На кадрите се вижда как „сините“ се отправят към съблекалнята и се поздравяват за трите точки. В същото време от централната трибуна освиркват и ругаят играчите на Левски. Живко Миланов не им остава длъжен. Капитанът им показва среден пръст, а след това им посочва и слабините си. Треньорът Георги Дерменджиев реагира бързо и се озова до защитника, за да сложи край на грозната закачка.

Сцената не е останала незабелязана и официалните лица. Делегатът на БФС я е описал в доклада си. Миланов го грози сериозна глоба — 3000 лева. Очаква се той да отнесе и допълнителна санкция от Левски, въпреки статута, който има в съблекалнята.

Феновете на Черно море изригнаха по форумите. „Следващият път по-добре да не идва на „Тича“! Простак!“, „Като е толкова смел, защо не се качи горе при нас, а побърза да се скрие!“, „Това ли е зетят на Боби Михайлов? Шефът на БФС сигурно е много горд с него!“, „За такава простотия трябва да наказват за 3 мача, а този ще се отърве!“, коментираха привържениците на „моряците“.

„Сините“ фенове, естествено, защитиха Миланов. „Индианците от Варна да не коментират! Не спряха 90 минути да псуват и да ругаят“, „Сектор А на „Тича“ е срам! По-зле са и от тези в Коматево, браво Жика“, „Илиан Илиев да си възпита публиката, а да не говори за другите фенове“, „Нискочелите варненци да не коментират. Цял мач само псуват като хамали и се чудят с какво да предизвикат треньорите и играчите на Левски! Получиха си го“, отвърнаха привържениците на гранда от столицата.

Живко Миланов е обяснил избухването си на „Тича“ с грозните клетви, които е чул по адрес на семейството. 34-годишният защитник е бил подложен на терор от феновете на „моряците“ от централната трибуна през цялото второ полувреме.

„Такива неща не бях чувал“, обявил опитният футболист пред съотборниците си.

Живко, който има 137 мача в първенството за Левски, явно е забравил родните нрави по стадионите, след като в последните 3 години се подвизаваше за АПОЕЛ (Кипър).