Лудогорец с жест към социален клуб

0

Лудогорец отново показа защо е най-успешният клуб в България през последните години. Клубът от Разград направи страхотен жест към ФК Конкордия (София), чиято дейност е насочена изцяло към подкрепа на личностното развитие и социалната интеграция чрез спорт на деца от уязвими общности.

Треньорите на софийския тим Ивайло Стоименов и Методи Здравков, както членът на УС на клуба и мениджър организационно развитие Петър Крумов имаха невероятната възможност да изкарат стаж в уникалната футболна Академия на българския шампион, където бяха изключително любезно посрещнати от всички служители и се запознаха с методите на работа в школата на лидера в Първа лига.
Отделно един от най-талантливите играчи на ФК Конкордия изкара успешен пробен период в детско-юношеската школа на „орлите“. След като бе наблюдаван от голяма част от треньорите на Лудогорец, директора на ДЮШ Яков Папарков и главния селекционер Валентин Станчев, младият футболист получи покана да стане част от детските формации на отбора от Разград.