Преди Верея – Нефтохимик (вероятен състав)

2

Нефтохимик гостува на Верея (Стара Загора) в мач от XI кръг на Първа професионална лига. Двубоят е днес, от 20:00 ч., на стадион „Трейс арена”.

Срещата между двата тима се явява опашкарско дерби. „Шейховете” са на незавидното 13-о, предпоследно

[sociallocker id=5830]

място във временното класиране, с актив от едва 7 точки. Само 3 пункта повече и две места по-нагоре пък са домакините от Стара Загора. Бургазлии ще преследват победата с всички сили. Досега в първенството те не са успявали да се наложат над свой съперник като гости. Именно това ще бъде и основната цел – след като в предния кръг бе постигната първата победа под ръководството на Христо Янев, сега да се завоюва и такава далеч от стадион „Лазур”.

Любопитен факт е, че наставникът на Нефтохимик Христо Янев отново не даде пресконференция преди мача. От суеверие той приложи тази тактика за пръв преди домакинството на Славия. Ходът му се оказа успешен и неговите възпитаници го зарадваха с трите точки. Сега младият специалист се надява, че това отново ще бъде на кадем и тимът ще се поздрави с втори пореден успех и първи като гост.

В преследване на победата, Христо Янев няма да може да разчита само на един от своите футболисти. Заради контузия, извън строя е централният защитник Яни Пехливанов. Всички останали са здрави, а също така няма и наказани. От сметките отпадат още няколко играчи, но по различна причина. Както е известно бившият треньор на ЦСКА обясни, че групата, с която работи, е твърде голяма. Това от своя страна пречи на провеждането на нормален тренировъчен процес. Поради тази причина бяха прекратени договорите на Георги Чакъров и Александър Александров. Преди това пък бяха освободени още Марио Рашич и Даниел Гаджев. На разположение на Янев, обаче ще бъде капитанът на тима Любомир Божинов. Бившият халф на Поморие се възстанови от своята контузия. Срещу Славия той бе оставен на резервната скамейка, но няма да е учудващо ако срещу заралии започне от първата минута.

Вероятен състав на Нефтохимик: Янко Георгиев, Виктор Хомей, Костадин Велков, Ангел Грънчов, Иво Малинов, Николай Дюлгеров, Емануил Манев,  Любомир Божинов, Мариян Огнянов, Станислав Маламов, Венцислав Христов

Резерви: Стоян Колев, Марко Ранджелович, Йодан Йорданов, Михаел Орачев, Румен Руменов, Атанас Чепилов, Живко Петков

Наказани: Няма

Контузени: Яни Пехливанов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Къде?
Къде?
7 години по-рано

А Иван Вълчанов къде е?

gggg
gggg
7 години по-рано

Предния мач беше наказан, може наказанието му да е за два мача или просто са пропуснали да го споменат