Преди Витоша – Поморие (вероятен състав)

0

Поморие гостува на Витоша (Бистрица) в мач от Х кръг на Втора професионална лига.  Срещата ще се проведе днес, от 14:45 ч. на стадиона в Бистрица. Тя е заложена и за предаване на живо по Диема спорт.  Тимът от крайморския град отпътува за София вчера. В столицата се проведе и последната тренировка тима

[sociallocker id=5830]

преди мача – на терените на комплекс “Царско село”.

Двата отбора са съседи във временното класиране. Витоша заема 7-мо място с 15 точки, а гостите от Поморие са на 10-то място с актив от 12 точки. След пристигането си в София възпитаниците на старши треньора Малин Орачев наблюдаваха срещата между отборите на Царско село и Спартак (Плевен).

Наставникът на Поморие няма да може да разчита на двама от своите футболисти. Заради различни контузии, от групата със сигурност отпадат Християн Казаков и Бекир Расим. Всички останали играчи са на разположение за мача, тъй като няма такива с натрупани картони и съответно с наказание от ДК на БФС. След изтърпяната си санкция от 4 мача, Малин Орачев вече ще може да ползва услугите и на Иван Колев.

Поморийци се намират в сериозен прогрес откъм игра и резултати. В мача срещу Витоша те ще опитат да затвърдят отличните впечатления, които оставиха в последните няколко кръга. В последната си среща те победиха и тогавашния лидер в класирането ЦСКА-София 2, сваляйки го от върха. Срещу тима от Бистрица, възпитаниците на Малин Орачев ще търсят трета поредна победа в първенството.

Вероятен състав на Поморие: Д. Тодоров, Ант. Иванов, Г. Петков, Ст. Жеков, Д. Лозев, М. Тевия, М. Танев, Хр. Лемперов, Д. Стоянов, Ил. Шерденов, Ахм. Ахмедов

Резерви: Д. Илиев, Ст. Ганев, М. Василев, Сл. Шопов, Д. Стаматов, К. Георгиев, Ив. Колев

Контузени:  Хр. Казаков, Б. Расим

Наказани: Няма

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]