Янев гони половин отбор през зимата

0

Старши треньорът на Нефтохимик Христо Янев ще направи сериозна чистка в съ­става по време на зимната пауза. Специалистът вече на няколко пъти посочи, че не е доволен от

[sociallocker id=5830]

играчите. След поражението с 0:2 от Берое в Стара Загора той даже заяви, че някои от подопечните му се разхождат по терена. В черния списък на бившия на­ставник на ЦСКА вече има до­ста футболисти. По време на паузата той ще освободи поне шестима. Сред тези, ко­ито се представят незадово­лително, са Живко Петков, Живко Хаджиев, Емануил Ма­нев, Даниел Андреев, Иван Вълчанов, Боян Георгиевски, Костадин Велков, Иво Мали­нов. И в оставащите дни до зимната пауза те ще имат последна възможност да се до­кажат пред Янев.

Нефтохимик изпраща разо­чароваща есен. Тимът се на­мира на предпоследното мя­сто в класирането, като из­преварва само Монтана. Бургазлии точки са спечелили едва 12 след изиграването на 17 кръга. В тези мачове съ­ставът е реализирал 15 попа­дения и е инкасирал 31. Зелени­те започнаха първенството под ръководството на Димчо Ненов. Стартът обаче беше посредствен и в опит за про­мяна начело на тима беше по­канен Христо Янев. Но Неф­тохимик отново е в криза. В последните три мача в Първа лига отборът няма спечелена точка, не е вкарал и гол.

Източник: „Тема спорт“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]