Чутовен скандал! Звезда на Левски размахва среден пръст и запива в дискотека след родилните мъки с Верея (ПОТРЕСАВАЩА СНИМКА)

0
-
-

Младата звезда на Левски Антонио Вутов изобщо не се притеснява от слабата игра на отбора през последните седмици, пише ПИК. Въпреки равенството с последния в елитното ни първенство Витоша Бистрица и мъчителната победа над Верея с гол с ръка в 90-та минута, футболистът на „сините“ реши да разпусне с пиянски запой до ранни зори.

Антонио Вутов беше уловен от наблюдателни купонджии да обръща уиски след уиски в дискотека в град Своге в събота вечер, няколко часа след мъчителния мач с Верея.

Потресените фенове на Левски дори изпратиха снимка до редакционната поща на ПИК, на която се вижда как младата надежда на българския футбол размахва среден пръст, без да се притеснява изобщо от факта, че го снимат.

„На терена е пълна нула, но в дискотеката няма спирка“, коментират очевидци, проследили пиянското шоу на играча.

Остава неясно единствено защо Вутов е предпочел дискотеката в Своге пред шумните партита в Студентски град. Може би футболистът на „сините“ е преценил, че така ще се се скрие от любопитните погледи и старши треньорът на Левски няма да разбере за пиянския му запой. Едва ли обаче Делио Роси ще остане много доволен, след като види срамната снимка на един от титулярите в клуба.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]