Джеки: На „Армията“ е пълно с анонимници! Половината са левскари

0
-
-

Бившият капитан на ЦСКА и България Георги Димитров заяви пред Sportal.bg, че е запознат със случващото се в Борисовата градина.

„До болка съм запознат с нещата, които се случват там. Което имах да кажа, го казах. Нямам нищо против Ганчев. Мога да кажа хиляди неща на тези, които казват, че ходя в Разград. Играл съм в ЦСКА, оставил съм следа, играл съм нелошо. На „Армията“ сега е пълно с анонимници, които се въртят около Ганчев за пари. За 20 години съм ходил на стадиона 20 пъти, така съм преценил, не ми липсва.

ЦСКА бие Лудогорец, после не може да бие на „Армията“. Битката се води на стадиона, а не чрез клакьори и по студиата. Половината, които работят там, са от Левски и аз ги познавам. Днес съдията ти виновен, утре – друг. В Европа не коментират съдиите, гледате европейски мачове и виждате там как е. Войната се води на терена. ЦСКА на „Армията“ едно време биеше всеки“, каза Джеки.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]