Чутовен крах на Созопол, падна с пет гола от Монтана

4

Отборът на Созопол допусна много тежка загуба у дома от Монтана. Домакините отстъпиха с 0:5 и по този начин инкасираха най-тежкото поражение в своята най-нова история. Гостите от Монтана победиха с лекота, което още повече поставя въпросителни за спортната форма на созополчани.

Началото на двубоя бе равностойно, без опасности и пред двете врати. В 27-ата минута, обаче Борислав Балджийски изведе гостите напред в резултата с прекрасно изпълнен фаул. Веднага след това Коконов можеше да удвои, но от непосредствена близост не улучи вратата. Лефтеров пък засече хубаво центриране от фаул на Мустафа, но право в ръцете на вратаря. В заключителните секунди Теменлиев предотврати втори гол в мрежата си, избивайки удар на останалия сам срещу него Коконов.

Втората част започна ужасяващо за „небесносините“. След само 240 секунди игра, Борислав Балджийски с втория си гол в мача удвои аванса на Монтана. Той се разписа със страховито воле извън наказателното поле. До края на мача гостите правиха каквото си поискат на терена и стигнаха до нови три безответни попадения. Мирослав Антонов на два пъти остана очи в очи с Теменлиев, като и в двата случая (58-а и 64-а минута) прати топката в мрежата, правейки 0:4. В 78-ата Стоян Мантаров извърши изключително грубо нарушение, за което получи директен червен картон. Крайното 0:5 пък бе оформено в 88-ата минута от Петър Атанасов.

0 0 votes
Article Rating
4 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Антони Иванов
Антони Иванов
6 години по-рано

След изпадането ще кажа много неща

Анонимен
Анонимен
6 години по-рано

Пиши сега бе гларус!

sozopol
sozopol
6 години по-рано

Ало големия(малък тренер) виж си първо твоите грешки после съдийските-ако не си ги знаеш отговори моля те на няколко въпроса-Защо разби готов отбор за А група с неадекватните си селекции–Къде са момчета като Жоро Радев,Хашев,Горанов,Манев,Калоянов,Капитанов?Защо са още в отбора хрантутници като Мърчо,Семенца и там подобия на футболисти?Кой те излъга че До Кармо е звезда?А може и да се замислиш и къде е агитката и кой е виновен че е няма там? sozopol 03.10.2017 Румене хората не са прости-замисли се малко и кажи на хората в какви условия спят футболистите ти,къде и какво ядат,какво възстановяване имат и т,.н и после говори… Прочети още »

Взел автограф
Взел автограф
6 години по-рано

Мен ме интересува какво става с Диян Хаджиев, защо не играе ?
Иначе съм твърдо зад Румен Димов. Не може един отбор вечно да мачка и да е на конкретно място. Навсякъде, във всичко едно нещо върви в подем, след това следва спускане надолу, после изкачване нагоре. Да, неприятно е, че Созопол върви към В група, но такива са обстоятелствата. Дори и да изпадне, Созопол пак ще се върне в професионалния футбол, а един ден ще е в А група. Успех!