Черноморец с нов разгром

0

Черноморец постигна втора победа от два мача в „А“ Областна футболна група. „Акулите“ се наложиха като гости на Черноморски спортист (Обзор) с 4:0. По този начин те събраха пълен актив от 6 точки, след първите два кръга от новото първенство.

Възпитаниците на Слави Костенски можеха да поведат още в 1-ата минута, но удар с глава на Илия Русев мина до гредата. В 16-ата минута, обаче гостите отбелязаха. Антон Атанасов получи пас в наказателното поле и с прецизен удар по диагонала откри резултата.В 23-ата минута, след центриране от корнер на Жулиен Парушев, футболист на домакините засече в собствената си врата за 0:2. До края на полувремето Черноморец пропусна още няколко изгодни положения за гол. Юлиян Николов остана сам срещу вратаря, който обаче отрази удара му. Мощен изстрел на Стефан Трайков извън наказателното поле пък разтресе напречната греда.

В началото на втората част Трайков нанесе техничен удар, който премина до сглобката. В 48-ата минута Илия Русев бе фаулиран в наказателното поле, за което главният арбитър отсъди дузпа. Ударът от бялата точка на Жулиен Парушев, обаче бе спасен. Все пак, в 58-ата минута резултатът придоби класическо измерение. Илия Русев изведе на отлична позиция Стефан Трайков, който не сгреши за 0:3. Крайното 4:0 за Черноморец бе оформено в 77-ата минута. Кемал Велиев проби отдясно и от аутлинията върна към Павел Алексиев, който от близко прати топката в мрежата за 0:4.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК