Черноморец разгроми Кошарица

0

Черноморец постигна поредна победа в „А” Областна футболна група. На ст. „Черноморец” „акулите” разгромиха с 4:0 Кошарица. Резултатът пък спокойно можеше да бъде и двуцифрен, ако не бях куп пропуски пред вратата на гостите. С днешния успех, възпитаниците на Слави Костенски събраха в актива си 42 точки.

Черноморец натисна своя съперник още с началния съдийски сигнал и до края на мача не изпусна инициативата. Превъзходството на „сините” даде бърз резултат и те поведоха още в 7-ата минута. Илия Иванов нанесе силен удар, но вратарят на гостите изби. Топката обаче отиде у Илия Русев, който от метър на празна врата я прати в мрежата за 1:0. Голмайсторът бе изведен сам срещу стража на Кошарица в 20-ата минута и пусна покрай него, удвоявайки аванса на домакините. Само 120 секунди по-късно Радослав Иванов намери в наказателното поле Евтим Димитров, който оформи класиката в резултата. До края на полувремето авансът на Черноморец можеше да набъбне чувствително, но редица пропуски попречиха това да се случи.

През втората част картинката на терена не се промени по никакъв начин и бургазлии продължиха да доминират напълно. След нова серия от пропуски пред вратата на гостите, логичното се случи в 65-ата минута. Евтим Димитров получи пред наказателното поле, видя леко излезлия напред вратар на гостите и много майсторски го прехвърли за 4:0. Въпреки че продължиха да създават положения, футболистите на Черноморец не успяха да отбележат ново попадение и резултатът остана непроменен.

Състав на Черноморец: Ст. Стоянов, М. Ралев, Д. Белчев, Хр. Георгиев, П. Парушев, Ил. Иванов, Ж. Парушев, Евт. Димитров, Ил. Русев, Р. Иванов, П. Кънчев

Резерви: Ив. Терзиев, Р. Стоянов, Ив. Капитанов, Сл. Костенски, Ант. Атанасов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК