Черният списък в Левски се увеличи

0
-
-

Черният списък на Делио Роси, в който попадат нежелани от него играчи, продължава да се увеличава. В тази графа място намери и левият бек Мики Орачев. През зимата сините ще търсят отбор, на който да преотстъпят младежкия национал, твърди „Тема спорт“. Орачев се присъедини към Георги Ангелов, румънския полузащитник Нелуц Рошу и централния нападател Жуниор Мапуку. Тези футболисти не попадат в плановете на италианския треньор за пролетния полусезон. И ръководството на клуба вече работи варианти, при които да се раздели с тях – било чрез трансфер, наем или прекратяване на договорните взаимоотношения.

От „Герена“ пък още не са започнали преговори с футболистите, чиито договори изтичат. Сред тях са трима твърди титуляри в състава на Роси – Божидар Митрев, Васил Панайотов и Роман Прохазка, както и резервният бранител Димитър Пиргов. Панайотов, който пристигна на „Герена“ през лятото и подписа договор само за един сезон, е бил наблюдаван от чужденци по време на двубоя с Локомотив Пловдив (1:0). На трибуните е имало скаути, които работят с кипърски клубове. 27-годишният Панайотов вече е играл в тази страна. През сезон 2014/15 юношата на сините носи екипа на Агия Напа. Той изигра 30 шампионатни мача, в които отбеляза 5 гола. В началото на кампанията се очакваше полузащитникът да е резерва. Васил обаче си спечели титулярно място за сметка на чужденците Нелуц Рошу и Антони Белмонт. Той взе участие в 14 шампионатни срещи, в които има 1 асистенция. Заради представянето му до момента се очаква Панайотов да получи предложение от ръководството на сините за удължаване на споразумението между двете страни.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]