Чандъров отмъква бургаския супер талант на Ботев (Пд)

0

Доскорошният благодетел на Ботев (Пд) Румен Чандъров в момента подлива вода на бившия си клуб. „Меридиан Мач“ научи, че той проявява интерес и се опитва да отмък­не големия талант на „жълто-черните“ Крис Добрев. Талантът нашумя, след като само на 15 години дебютира за мъжкия тим на Ботев. Той бе обект на интерес от почти всички водещи тимове, начело с Лудогорец и ЦСКА-София, но личният контакт на президента Ангел Палийски със семейството на играча в крайна сметка го отведе на Коматево.

Чандъров обаче е наясно с крайно нап­регната финансова обстановка в Ботев и несигурността, която има в играчите. Той отлично познава ка­чествата на Добрев, а в тима му Септемв­ри, който е сред фа­воритите за място в Първа лига, се дава път предимно на мла­ди футболисти. Точно тези фактори иска да Използва Чандъров, за да прикотка Крис Добрев в своя клуб.

Неотдавна Чандъ­ров бе намекнал, че може и да се завърне в Ботев след финала за Купата, но това в момента изглежда прекалено далечна перспектива. Бизнес­менът се разсърди на феновете и си тръгна малко, след като от клуба, без да запише и един мач като тре­ньор, бе натирен Ни­колай Митов.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК