Цялостната концепция на Efbet е ключът към постоянния успех

0
-
-

Никак не е лесно в днешно време да бъдеш лидер в индустрия с много конкуренция. За да се запазиш като такъв, трябва постоянно да следваш налагащите се тенденции, да бъдеш в крак с нещата и да мислиш няколко хода пред останалите. Само така можеш да бъдеш номер 1 не за кратък период от време, а за постоянно. Хазартната индустрия е една от най-развитите в световен мащаб и има важна роля в развитието на доста странични ниши. У нас този бизнес също е сред доста известните, но не всеки има възможностите да пробие в него. Един от основните лидери в тази насока е българският оператор Efbet, който вече е достатъчно солиден бранд, достигнал до това ниво с много труд, упорство и грижа за най-важните в тази сфера – потребителите.

Ефбет се доказа още в самото начало

Някои от вас може би помнят, но нека споменем пак, че Efbet е първият лицензиран букмейкърски оператор у нас. Компанията бързо се справи с нужните условия за получаването на лиценз от родната комисия по хазарта и така се превърна в едноличен лидер в бранша. Освен, че брандът бързо пое щафетата, той започна със сериозното финансиране на редица спортни дейности в страната. По този начин Efbet бързо доказа на всички, че има желание както да развива своите услуги, така и да помага в развитието на българския спорт. Идеята на Ефбет бе още от началото да влезе в полезрението на хората, обичащи спорта. Трябва да признаем, че успя да го стори и в момента бере плодовете на своя труд.

Ролята на иновациите

Бизнес като хазартния няма как да оцелее дълго, ако не следва тенденциите. Точно така действа и българският букмейкър. В началото със сигурност имаше неща, които все още не бяха напълно ясни на компанията и трябваше време да се разработят, но крайният резултат винаги бе повече от успешен. Един от последните примери, който можем да дадем, е разработката на мобилни апликации за популярните операционни системи, на които работят мобилните устройства. Това бе силен ход от страна на бранда, понеже изоставаше по този показател от други големи конкуренти, като Bet365, разполагащи с подобни услуги. Включването на пряко предаване на различни спортни събития също е ключов фактор по пътя на развитие на бранда. Тази услуга е силно търсена от съвременните залагащи и играе основна роля в избора им на букмейкър. Ефбет първи въведоха и разплащания в своя сайт чрез устройствата Кештерминал. Те са много удобни, понеже не изискват човешко присъствие за извършване на плащането. Така потребителите на бранда получиха една услуга, която им позволява денонощно разплащане в кеш. Още доста неща бяха свършени от родния букмейкър през годините, но няма как да изброим всички. Това вече е направено в  експертната оценка за Efbet от Nostrabet, които имат за цел да анализират предложенията на топ букмейкърите у нас.

Отличителните черти

Винаги можеш да бъдеш нов в дадена индустрия, но няма как да се докажеш като по-различен от останалите, ако не предложиш на своите клиенти нещо по-добро. Точно такава изглежда и целта на Efbet още от самото начало – да предлага най-доброто. В компанията се забелязват някои отличителни черти, с които това се постига.

На първо място ще поставим предложенията за различните спортове. Първо, разнообразието от събития е много голямо, което е много важно за потребителите. Второ, към всяка една среща са налични множество опции за прогноза, което също е в основата за избор на оператор. Това, което отличава Efbet от останалите, са коефициентите. Ако даден оператор предлага първите две качества, но ги доставя на потребителите си с неконкурентни ставки, тогава потребителят едва ли ще се спре на него, когато има и по-добър избор. Efbet е такъв и една от основните концепции на бранда е да предложи на българския играч най-добрите възможности за залог с високи коефициенти. Известно е, че в компанията работят усилено в тази насока, като протича постоянен мониторинг на коефициентите при конкурентите, с цел в сайта на българския оператор да има винаги по-висока ставка за конкретно събитие. Единственият недостатък, който в момента не може да бъде преодолян, е липсата на по-различен тип залози, а именно търгуването на спортната борса. У нас такова се предлага от Betfair и при него се срещат доста по-добри ставки, понеже всички те се предлагат от потребители за потребители.

Друга отличителна черта в Efbet се постига с наличието на наземни казина и спортни барове. У нас компанията има само един конкурент по този показател – Winbet. При последния оператор обаче нещата са все още в начален стадий, докато при Ефбет е свършена доста работа и е претърпяно сериозно развитие в тази посока. Името на компанията се свързва с едни от най-добрите места за забавление в страната, а допълнителна емоция към всичко това се доставя чрез специалните оферти. Брандът има такива, при които участието в онлайн игрите и присъствието в локално казино са свързани. Наградите, които се раздават обаче, са доста апетитни. Друг подобен пример за промоционална оферта е даването на бонус при присъствие на някое от спортните събития, организирани от Ефбет. Никой друг оператор в страната не предлага подобни предимства за потребителите си, а и няма как да го направи.

И последно, но не по важност, в Efbet ценят сериозно обслужването на клиентите си. В тяхна помощ е създаден дори и раздел, в който ежедневно се публикуват експертни прогнози за мачове. Това също е уникална проява от страна на букмейкъра. Освен всичко той е единстеният, който приема залози от потребители по телефона. Нуждата от непрекъсната помощ за клиентите на бранда е осигурена и чрез чат на живо в сайта на компанията. Всичко това се прави с цел потребителите да се чувстват на правилното място, когато прекарват времето си в сайта на Efbet.

Българският оператор ясно доказа през годините, че няма намерение да бъде един от всички, а да бъде един единствен. Точно тази теза е заложена в основите на бранда, който се стреми да продължава своето развитие. Не е ясно накъде ще бъдат насочени следващите стъпки на компанията, но такива със сигурност ще има. Ефбет не веднъж показа, че винаги е на среща за помощ на българския спорт. Подкрепата им в него е огромна и заслужава нов обширен материал. Засега стига да заключим с факта, че Efbet вече е достатъчно популярно име в България, което има нужните качества да налага тенденциите в букмейкърския сектор у нас.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]