ЦСКА с лагер край морето, Несебър е вариант

0

ЦСКА ще изкара 5-дневен лагер край морето през новата седмица. На армейците им предстоят два мача по крайбрежието, пише „Тема спорт“. Те ще пътуват за Варна в петък, 15 септември, а прибирането им в София ще е във вторник, 19-и.

Първият двубой е гостуването на Черно море в събота от 20:00 часа, а на 19-и е визитата на Несебър в 1/16-финал за Купата на България от 16:00. Утре ръководството на ЦСКА ще уточни къде ще отседне отборът между двете срещи, като опциите са Варна и Несебър.

В състава няма контузени и наказани футболисти след мача с Верея (3:0). Всичко около здравословното състояние на Бодуров е наред. Бранителят е имал известни болки към края на срещата, като е получил спазъм и е поискал смяна, но проблемът не е сериозен. На негово място в последните 5 минути от двубоя на терена се появи Александър Барт, който дебютира.

Няколко от основните играчи на ЦСКА пък взеха участие в рекламен клип за новосъздадената академия ЦСКА Лондон, учредена от местния фенклуб на армейците. Във видеото послания отправят Недялков, Чорбаджийски, Бодуров, Манолев и Каранга.

„ЦСКА е не просто клуб, ЦСКА е магия. Присъединете се към нас“, казва Чорбаджийски. А Каранга приканва с думите: „Трябва да тренирате здраво и да бягате много, за да станете големи футболисти. Но това е начин да направите семейството си гордо с вас“.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК