ЦСКА продължи партньорството с генералния си спонсор (ВИДЕО)

0
-
-

Мтел ще бъде генерален спонсор на Футболен клуб ЦСКА и през следващия сезон – това обявиха представители на телекома и клуба по време на пресконференция на стадион „Българска армия“, съобщава официалният сайт на „армейците“.

Първият отбор на ЦСКА бе награден със специални подаръци от Мтел за доброто представяне през сезон 2016/17. Всеки от играчите получи уникална бройка от един от най-актуалните модели смартфони в момента – Huawei P10 – гравирана с емблемата на клуба и името на съответния футболист.

Партньорство между Мтел и ЦСКА стартира през септември 2016 г., като за по-малко от година Мтел осигури безплатни разговори между феновете на ЦСКА, неограничен интернет трафик към сайта на клуба, ексклузивни новини за ЦСКА, персонализирани ринг тонове, както и специални отстъпки за фенове на отбора в програмата за лоялни клиенти Мтел клуб.

Подкрепата за ЦСКА е част от дългосрочната стратегия на Мтел да подкрепя спорта и в частност футбола в България. Телекомът е основен спонсор на редица спортни събития, както и на Българска федерация ски и Българска федерация Лека атлетика.

„Убеден съм, че след доброто представяне през този сезон, ЦСКА ще се цели още по-високо догодина, защото манталитетът е това, което отличава истинските шампиони от добрите отбори. А ЦСКА винаги е бил с манталитет на победител. Това е и нещото към което и ние в Мтел се стремим – да бъдем първи в това, което предлагаме“, сподели Симеон Донев, старши директор „Маркетинг“ в Мтел.

„За нас е чест, че Мтел реши да продължи сътрудничеството си с ЦСКА. Няма как да не сме радостни от факта, че името на най-големия български телеком за втора поредна година ще грее на нашите фланелки. Всички в клуба сме единодушни, че с Мтел изградихме едно изключително полезно партньорство, което се надявам да се превърне в дългогодишно. Нека си пожелаем един успешен сезон, в края на който да се поздравим с 32-ра шампионска титла на България“, заяви изпълнителният директор на ЦСКА Трифон Попов.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК