ЦСКА преотстъпва Милчо Ангелов

0

ЦСКА ще преотстъпи нападателя Милчо Ангелов в клуб от Първа лига. 22-годишният юноша на Черноморец Бс изпадна в немилост на „Армията“, след като бе отстранен от тренировка заради лоша дисциплина и бе пратен при юношите, пише „Тема спорт“.

Червените обаче не искат да разтрогват с Милчо, а са склонни да се разделят с него само срещу трансферна сума или под наем. Сред възможните опции за Ангелов е Дунав (Русе), който остана с един централен нападател, след като разтрогна с Мирослав Будинов.

Трансфери по оста ЦСКА – Дунав вече имаше – през лятото в Русе преминаха вратарят Александър Конов и полузащитникът Красимир Станоев. Друг вариант за Милчо Ангелов е Пирин Бл, който също се оглежда за централен нападател.

Младокът от ямболското село Иречеково има 73 мача и 11 гола в елита за Черноморец, Литекс и ЦСКА. Във Втора лига пък записа 35 участия и 18 попадения за дубълите на оранжевите и армейците. През този сезон Милчо игра в само 3 срещи в елита, като е бил на терена 46 минути. Ангелов получи и 136 минути за купата срещу Несебър и Ботев Вр, но не се разписа.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]