Левски хвърля мощна бомба с бразилец за 3 милиона! Още един кариока и ганаец в плановете

0
-
-

Левски оглежда за трансфер на „Герена“ двама бразилци и национал на Гана, научи „Меридиан Мач“. Тримата са били предложени на „сините“ и може да дойдат в клуба без да се плаща трансферна сума. Става дума за лекия нападател Недсон, който досега игра за бразилския Шапекоензе, халфа Ренан Оливейра от Америка Минейро и десния защитник Масахуду Алхасан.

Последният има мачове с националния тим на Гана, а в кариерата си 25 годишният бранител е сменил 5 отбора в Италия. Той е минал през Дженоа, Новара, Латина, Удинезе и Перуджа. Африканецът е изключително здрав физически, а в един момент на кариерата си е бил много близо до трансфер в германския Волфсбург.

Недсон е футболист, който може да играе навсякъде в атаката. Той е бърз и повратлив и се справя еднакво добре по двата фланга или като втори нападател в центъра.

Ренан Оливейра е най-скъпият от тримата според популярния сайт transfermarkt.com. Той е оценен на 1 400 000 евро (2,8 млн. лева). Коронната позиция на 27-годишния бразилец е в средата на терена, където той се изявява като халф. Оливейра има опит и като дясно крило. Той е техничен и комбинативен.

Тримата чужденци са дали предварителното си съгласие да играят в Левски и ще пристигнат на финални преговори в България, ако от „Герена“ ги одобрят.

Припомняме, че старши треньорът на „сините“ Делио Роси настоява за мащабна зимна селекция. Той иска подсилване във всички линии, но приоритетните позиции са му десен защитник и вътрешен халф.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]