ЦСКА мина на ходом през Септември (ВИДЕО)

0
-
-

ЦСКА победи с лекота Септември. На празния стадион „Българска армия“, домакините се наложиха с 2:0. Както е известно, мачът се игра при закрити врата заради наказание на „червените“ след ексцесиите на „Лаута“. Освен победата, другата добра новина за Стамен Белчев и водения от него отбор е жълтият картон, който Каранга си изкара. По този начин той ще пропусне следващия мач, който е срещу последния в класирането Витоша и няма да се трепери, дали ще пропусне дербито за Купата с Лудогорец.

С успеха си днес, ЦСКА завърза сериозно битката за първото място. „Армейците“ се възползваха максимално добре от издънката на Лудогорец, които загубиха с 1:2 от Верея. Така разликата между „червени“ и „зелени“ вече е само 1 точка в полза на шампионите.

В 8-ата минута Кирил Десподов от непосредствена близост засече центриране на Недялков, но не успя да уцели опразнената врата. Гостите отговориха с подобен пропуск на Иван Тилев. В 26-ата минута Малинов отне от Галчев, след което Елтън го фаулира и реферът Петър Костадинов отсъди дузпа. От бялата точка Фернандо Каранга бе точен за 1:0.

В 50-ата минута Дюлгеров изведе Десподов зад отбраната на гостите, нападателят преодоля Янко Георгиев, но от малък ъгъл не успя да намери очертанията на вратата. В 54-ата минута Десподов все пак се разписа. Той вкара изключително красиво попадение с истински снаряд от 20-ина метра. В 67-ата Енрике осъществи хубав индивидуален пробив, но шутът му попадна в ръцете на Георгиев. В 71-ата минута Каранга бе изведен зад централните бранители на Септември и копна топката над излезлия да го пресрещне Георгиев, но уцели напречната греда. Малко по-късно бразилецът си изкара нарочно жълт картон, за да бъде наказан за следващия шампионатен двубой срещу Витоша и да е на линия за домакинството на Берое.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]