Крушарски: Ще разгледам офертата за Локомотив, но собственост през медиите не се купува

0

„Въпросната Виктория съществува. Наистина ми се обади такава жена, но се представи като футболен мениджър и разговаряхме за футболисти. Не е ставало дума за интерес към Локомотив Пловдив.”

Така босът на „смърфовете” Христо Крушарски коментира желанието на Бенедето Манчини да стане едноличен собственик на клуба от „Лаута”.

По-рано през деня италианският бизнесмен заяви, че дама на име Виктория е разговаряла преди месец и половина с Крушарски, за да му съобщи за интереса към „черно-белите”.

„Да, ще разгледам офертата, която са оставили в клуба въпросните господа, но създадоха недобро впечатление с действията си до този момент. Все пак, аз ще подходя с уважение към тях и ще прочета писмото им. Така обаче бизнес не се прави. Не се купува нечия собственост през медиите. Аз съм бизнесмен и не съм си позволявал подобен подход никога в живота ми“, заяви Христо Крушарски пред „PlovdivDerby”.

„Поне да бяха казали, че ще дойдат днес на „Лаута“, за да оставим някой в Пловдив да ги посрещне“, допълни той.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]