Циркът в Локо (Пд) продължава, нова вълна чужденци залива „Лаута“

0

Локомотив Пловдив може да се понапълни с доста чужденци тази зима. Първият вече е факт – хърватският нападател Филип Михалиевич. Индикации, че той няма да е последният, дава това, че малко след края на есенния дял на „Лаута“ дойдоха на проби цели 12 чужденци и само петима българи, пише „Тема спорт“. За старта на зимната подготовката на 8 януари се чака нова дузина иностранци, които да започнат зимна подготовка със смърфовете. Колко от тях ще хванат окото на Бруно Акрапович и ще тръгнат за лагера в Турция, може само да гадаем.

Днес собственикът Христо Крушарски пък се прибира в България след известен период в Аржентина по бизнес дела. Той тръгна дни след назначението на Акрапович. Между Коледа и Нова година Крушарски ще има среща с шефовете в Локо. Той вече е уведомил наставника, че пари за играчи няма и че ще се взимат само свободни агенти, съгласни на по-ниски заплати.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]