Херо с колебания за двамата нови преди Левски

0
-
-

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо се колебае дали да пусне като титуляри последните две нови попълнения на тима – бразилския защитник Форстър и полския вътрешен халф Горалски, в гостуването на Левски в сряда, пише „Тема спорт“. Вторият вече дебютира за разградчани. Двубоят със сините е отложен от първия кръг.

По-вероятно титуляр срещу сините да е Форстър. Причината е, че Георги Терзиев е с националния отбор и ще направи първа тренировка с Лудогорец едва във вторник. Козмин Моци пък е с държавния тим на Румъния. Той обаче се очаква да е титуляр, а Пластун да отстъпи мястото си на доскорошния защитник на Заря Луганск. От Украйна разкриха, че разградчани са платили 1,2 милиона евро за правата на бразилския защитник.

Херо умува дали да заложи на Кешерю на върха на атаката, или да играе с т.нар. фалшива деветка, а румънецът да остане на пейката.

В последния кръг Лудогорец се издъни у дома с Пирин Благоевград. След двубоя с Левски на орлите им предстои ново гостуване в София – в събота на Славия.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК