Илиан Илиев прекроява халфовата линия за ЦСКА

0
-
-

Старши треньорът на Верея Илиан Илиев ще направи промени в средата на терена за гостуването на ЦСКА. Мачът е в петък от 20:00 часа на „Армията“, пише „Тема спорт“. Наставникът на заралии няма да може да разчита на вътрешния халф Венцислав Бенгюзов, който е наказан. Вместо него се очаква да започне опитният Елиаш да Силва. Партньор ще му е бившият футболист на ЦСКА Петър Витанов.

Възможно е Илиев да направи и още една промяна по състава, с която да изненада армейците. През идната седмица е възможно в тима на проби да дойде чуждестранен полузащитник, свободен агент. По време на паузата Верея загуби с 0:1 от Туркменистан в контрола.

„Доволен съм. Момчетата се стараха. Имах възможност да видя футболисти, които по-рядко получаваха шанс за изява, както и някои от по-младите“, каза Илиан Илиев.

Другият старозагорски тим – Берое, пък приема в петък Черно море. Наставникът на варненци Георги Иванов чака отговор от таран. Наскоро той се е опитал да вземе на „Тича“ нападателя на верейци Валери Домовчийски.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК