Херо бяга от Лудогорец, отвратен е от бразилската клика

0

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров – Херо смята да се оттегли от поста си. Той е разочарован от вътрешния климат в отбора.

Още с идването си Херо е наложил нови правила по отношение на дисциплината и тактическото поведение на играчите. Същото важи и за начина, по който футболистите трябва да се отнасят и към тренировъчния процес. Преди неговото идване в тима играчите са имали много свобода, като тогавашния треньор Георги Дерменджиев е позволявал доста лежерно отношение. Херо обаче е наложил желязна дисциплина по модел на немските клубове. Това е било посрещнато с голямо недоволство от бразилската колония, която се ползва с големи протекции от страна на ръководството. Част от звездите са се обявили открито срещу новия треньор и неговите методи. Двете страна са влезли в остри конфликти. Заради това и резултатите на отбора в последните седмици са много колебливи. Лудогорец падна от ЦСКА у дома, загуби и от Истанбул ББ, а върхът бе и поражението от Верея. Сега тимът от Разград е само на точка пред армейците, а климатът е отровен.

Херо вече е заявил пред Кирил Домусчиев, че не може да работи при такава обстановка. На този етап той остава в клуба, но вече се оглежда и за нов отбор. Оферти към него има от Русия и Китай. Голяма е вероятността, ако Лудогорец падне от Хофенхайм, това да е последният мач на бургазлията начело на Лудогорец.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]