Футболист поискал 10 хиляди евро заплата в Нефтохимик

0

Алжирецът с френски паспорт Амин Удрири е поискал прекалено висока заплата, за да играе в Нефтохимик.

[sociallocker id=5830]

Става въпрос за 10 хиляди евро на месец обща сума, научи KotaSport.com. В нея са включени твърдото възнаграждение, гарантираните бонуси, както и парите на ръка, които той е поискал. Така, преизчислено по месеци възнаграждението става около 10 хиляди в европейската валута. Подобни условия не са възможни в клуба, където заплатите са значително по-ниски. Още повече, че Удрири с нищо не е впечатлел спортно-техническото ръководство. В крайна сметка Нефтохимик реши да се откаже от френския полузащитник Амин Удрири, който изкара кратки проби в тима.

Удрири си е тръгнал от Бургас и от утре се включва в тренировките на третодивизионния Дюнкерк. Тимът е на 9-а позиция в третото ниво на футбола във Франция- Лига Насионал, но има три поредни поражения.

Според местен вестник, той ще подпише федерален договор (който го прави свободен агент единствено при трансфер в чужбина) до края на първенството.

Роденият през 1994-а година играч в парижкото предградие Ермон плеймейкър е от марокански, а не от алжирски произход. Той е играл за последно във втородивизионния Седан.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]