Дюлгеров – най-обичан от „зелените“ фенове, вратар е звездата. Ето кой е разочарованието и кой – най-надценен

0

„Кой е в сърцето на агитката?“. Такава анкета сред привържениците на отборите от Първа лига организира

[sociallocker id=5830]

в-к „Меридиан мач“. Ето и какви са резултатите от нея за Нефтохимик:

Експресна анкета сред феновете на Нефтохимик показа няколко основни неща. „Зелените” привърженици силно ценят хората, които се раздават на терена.

Именно поради този факт и те определиха Николай Дюлгеров като най-обичания футболист на тима. Той безспорно показа огромно желание за изява, огромен спортен хъс и в нито един двубой не спести сили.

Янко Георгиев пък бе определен от феновете като звездата на стадион „Лазур”. Вратарят се завърна в родния си клуб през лятото. В началото бе резерва на ветерана Стоян Колев, но в последствие го измести и със страхотните си изяви се превърна в несменяем титуляр.

Дуото, което пък попадна в негативната класация на почитателите на Нефтохимик, е Мариян Огнянов – Костадин Хазуров. Първият бе „отличен” като най-надценяваният играч в отбора. Очакванията към Мацата със сигурност са огромни. До момента, макар да е сред лидерите и най-нестандартните „зелени” футболисти, той не е разкрил пълния си потенциал. Отделно по всяка вероятност е натежало и желанието му да премине в Черно море. Бившият таран на ЦСКА пък бе определен като разочарованието на сезона. Хазуров акостира в Бургас с идеята да къса противниковите мрежи. Той обаче така и не успя да влезе в ролята си на голмайстор. Вместо това, той бе забит съвсем заслужено на резервната скамейка.

„Меридиан мач” пък благодари на феновете на Нефтохимик, които се отзоваха и спомогнаха анкетата ни да придобие максимално акуратен вид.

Източник: в-к „Меридиан мач“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]