Футболист на Нефтохимик бяга като Юсеин Болт

1

Младата надежда на футболния Нефтохимик Християн Панов показва невероятно спринтьорски качества, като неговите съотборници вече го наричат „новия Гарет Бейл“. Християн пробягва 50 метра за 6,0 секунди, което отличен резултат за неговата възраст дори и за профилирани бегачи на къси разстояния. Уточнението е, че резултатът е измерен ръчно и „от тръгване“, което се различава от официалните замервания с няколко десети. Въпреки това, бягането е уникално, защото на същата /14 години/ легендата в спринта Юсеин Болт има абсолютно равно бягане, с това на бургаското момче. Панов играе като ляво крило също като Бейл и също като него има много силно бягане. Факт е, че Гарет Бейл до 17-годишна възрат е бил лекоатлет, като дори има постижение на 800 метра – 1 минути и 53 секунди.
Християн Панов видимо се отличава като скоростни качества от съотборниците си. Само малцина успяват да му се противопоставят на високата скорост.
Нашата медия вече писа за друг млад футболист от Бургас Онур Чолак, който също е изявен спринтьор. Той в момента тренира в тима на Лудогорец

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Petur
7 години по-рано

be da mu eba maikata toz futbol da igrae ne moje da qde pishki tupiq ciganin