Уест Хям се отказа от Кафу

0
-
-

Английският елитен тим Уест Хям е приключил разговорите си с българския шампион Лудогорец за бразилския нападател Кафу, който ще разбере преди края на май дали ще премине при „чуковете”, съобщава британското издание Sport Witness.

Представителите на лондонския тим за обявили пред колегите си от Лудогорец, че ще изчакат края на сезона, за да вземат решение във връзка с привличането на нови футболисти. Последният кръг в английската Висша лига е на 21 май, а „чуковете” са поискали време за размисъл до края месеца, за да дадат окончателен отговор на българския шампион дали ще платят исканите 12 милиона евро като освобождаваща клауза за разтрогването договора на Кафу. Трансферната сума едва ли е проблем за Уест Хям, но лондончани със сигурност ще се пробват да я намалят колкото се може повече.

Бразилският нападател е впечатлил със своите 14 гола и 9 асистенции този сезон още няколко английски клуба. Лестър, Сток Сити, Брайтън, Евертън и Кристъл Палас, както и португалският Спортинг (Лисабон) следят ситуацията около Кафу. Към този момент обаче босовете на тези клубове не са склонни да платят високата сума за нападателя.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК