Тримата „армейци“ с френски паспорти титуляри срещу Несебър

0

Тримата футболисти на ЦСКА, които имат френски паспорти – Барт, Лое и Кубемба, са гласени за титуляри в двубоя с Несебър за Купата на България, пише „Тема спорт“. 1/16-финалът е на 19 септември от 16:00 часа в черноморския град. 3 дни по-рано армейците гостуват на Черно море, но в събота Барт, Лое и Кубемба ще са на пейката.

Треньорът на армейците Стамен Белчев планира да направи няколко промени в стартовия състав за Несебър спрямо 11-те, които налага в първенството. Последните две нови попълнения Барт и Лое ще стартират. Барт е в достатъчно добра физическа форма, за да започне и още в събота срещу Черно море, но първият му старт за ЦСКА по-скоро ще е другата седмица.

Лое пък е изостанал с подготовката, но наваксва бързо и може да издържи на високо темпо малко поне полувреме, а до двубоя другия вторник ще е в още по-добра кондиция. Така и вътрешният халф, който е играл за националния отбор на Камерун, ще започне срещу Несебър.

На върха на атаката пък се очаква да действа Кевин Кубемба. Той получава редки шансове в шампионата, французинът обаче се изяви на ниво в контролите с Царско село (7:4 с негов хеттрик) и Марица Пд (3:1 с един негов гол) и се очертава най-после да получи по-голям шанс в официална среща. И той като Лое е роден във Франция, но играе за националния отбор на африканска държава – Република Конго.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК