Нови молби по делото за несъстоятелност на ПФК ЦСКА АД, едната е от Никола Газдов

0

3 нови молби са се появили по делото за несъстоятелност на ПФК ЦСКА АД през изминалата седмица. Справка с регистрите показва, че те са с податели Никола Газдов в ролята на кредитор, „Инвестбанк“, чиито вземания от фалиралото дружество не бяха одобрени от синдика Дора Милева, както и „Мениджърска агенция Танев“, която също е кредитор. Молбите са входирани преди седмица, но в регистрите няма повече информация около тяхната цел.

Както е известно, по разпределението на парите от търга за активите на ПФК ЦСКА АД постъпиха няколко жалби. По тях все още не са дадени становища от Апелативния съд. Преди институцията да се произнесе по жалбите, няма как парите от търга да станат дължими.

Припомняме, че фирмата „Ред Анималс“, зад която стои Гриша Ганчев, спечели наддаването за активите на ПФК ЦСКА АД с оферта за 8 млн. лв. Най-ценното притежание е емблемата с трите звезди.

Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева заяви пред „Тема Спорт“, че не знае по каква причина са входирани молбите на лицата Никола Газдов, „Инвестбанк“ и „Мениджърска агенция Танев“.

„Нищо не знам по този въпрос. Нямам представа по каква причина са входирани. Тези молби не минават през мен, така че не мога да ви отговоря нищо. На този етап нямам и информация жалбите по разпределението на парите от търга да са били разгледани от Апелативния съд“, коментира Милева.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК