Трансферната бомба на ЦСКА на път да не гръмне! Жеферсон обещал на друг клуб

1

ЦСКА-София не е единствена опция за Жеферсон. Защитникът бил дал дума и на Виктория, пишат медиите в Бразилия. Той игра в тима от Баия като преотстъпен и е обещал, че ще продължи кариерата си там.

ЦСКА: 2018 г. ще бъде червена! Мястото ни е на върха

Жеферсон от вчера е свободен агент. Той вече разтрогна договора си с Интернасионал Порто Алегре. Крайният защитник стана част от едно от най-масовите бягства при „червено-белите“, пише „Меридиан мач“. Освен Жеферсон, още 12 души си тръгват като свободни агенти от отбора. Повечето от тях вече са се спазарили с други клубове.

В Испания се скъсаха да хвалят ЦСКА и Стамен Белчев, мъгла с контролите на „армейците“

Първоначално в Борисовата градина обявиха, че водят преговори с Интернасионал за Жеферсон, но по-късно стана ясно, че има опция той да дойде в София и без пари. Именно това се случи вчера. Феновете на тима дори започнаха да протриват ръце от радост, че ЦСКА е намерил достоен заместник на Антон Недялков, който бе продаден в Далас. Жеферсон е част от Интернасионал от 36 месеца и е оценяван на 2,5 млн. лева. 23-годишният футболист обаче явно е решил добре да се изтъргува и сега ще лавира между „червените“ и Виктория.

Кайзериспорт дава 1,8 милиона евро за звезда на ЦСКА

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Тониньо
Тониньо
6 години по-рано

😀 😀 😀