Топанализатор на турския футбол: Истанбул Б върти мръсни номера!

0

Топанализаторът на турския „Сабах“ Хинджал Улуч разкри, че Истанбул Б върти мръсни номера на съперниците си, за да им изкара червени картони, пише „Меридиан мач“. „Суперлига ли? Не, аз бих я нарекъл Измамна лига! Реших, че всяка седмица ще имам постоянна рубрика – „Измама на седмицата“, пише Улуч, който е фен на Бешикташ, но атакува мощно в полза на кръвния враг Галатасарай, изгубил с 1:5 от Истанбул Б през уикенда. Съперникът на Лудогорец в Лига Европа е нападнат заради инструкциите от треньора Абдулах Авчъ към босненския халф Вишча. Той имал задача да провокира Фернандо от Галатасарай, за да му изкара втори жълт картон.

„Фернандо атакува, а Вишча го дърпа ли, дърпа за ръката. В един момент Вишча се строполява на земята все едно е ударен от Мохамед Али. Каква е задачата на Авчъ? Изкарай си жълт картон, но важното е той да получи втори!“, пише Улуч. Той отбелязва, че за щастие съдията не се е вързал на номера.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]