Тарторите на сектор „Г“ с надъхващи слова към футболистите

0
-
-

Тарторите на „Сектор Г“ Иван Велчев-Кюстендилеца и Росен Петров-Животното публикуваха обръщение към играчите и феновете на ЦСКА преди вечното дерби. Двамата изгледаха тренировката на отбора на „Армията“, където преди това подготвяха хореографията за сблъсъка с Левски, пише „Тема спорт“. След заниманието Иван Велчев пусна видео от сектор Г на стадиона в социалните мрежи, като заяви:

„Намираме се на едно свещено за нас място. Остават броени часове до мача с онези от „Подуяне“. Ние сме напълно готови за мача. В сектор Г на националния стадион ще ври и кипи както обикновено. Предварително искам да ви благодаря за подкрепата, ще сме на познатото високо ниво. На футболистите искам да кажа, че червената армия е зад тях, а битките са, за да се печелят. След края на мача червената част от стадиона ще празнува“, каза Кюстендилеца.

Привържениците на ЦСКА ще проведат шествие днес от градинката пред БфС до „Васил Левски“. Тръгването към стадиона е в 13:30 часа.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]