Спас Русев решава вратарския казус следващата седмица

0
-
-

Собственикът на Левски Спас Русев ще разреши следващата седмица създадения вратарски казус на „Герена“. Това ще стане след завръщането му от чужбина, пише „Тема спорт“. Както е известно, босът настоява за привличането на Николай Михайлов, който е свободен агент. Първата стъпка към освобождаването на място в състава за стража вече бе направена – младокът Николай Кръстев, който през пролетта бе титуляр под рамката, вече бе пратен във в тородивизионния Ботев Враца. Втората е почти извървяна – постигната е принципна договорка за разтрогването на контракта между Левски и Боян Йоргачевич. Вчера сърбинът публикува в официалната си страница във Фейсбук интервю, в което признава, че ако се стигне до прекратяване на договора между двете страни, то това е много вероятно да се случи на 6 септември – тогава сините приемат Лудогорец на „Герена“ в отложен мач от първия кръг. А по време на срещата Йоргачевич ще има възможност да се сбогува с феновете.

Сърбинът обаче уточни, че все още нищо не е сигурно. „Аз имах една среща със Спас Русев и неговия син, на която направихме едно неофициално споразумение, което за съжаление ще прекрати договора ми с отбора. Това обаче все още не е официално и аз не мога да кажа нищо на 100 процента“, коментира стражът.

При раздяла с Йоргачевич Левски ще подпише с Николай Михайлов. До тази развръзка може да не се стигне единствено ако юношата на сините получи много изгодно финансово предложение от силен чуждестранен отбор.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК