Спас Русев дава 5 милиона на Херо

0

Новият собственик на Левски Спас Русев е готов да осигури невероятни условия на Димитър Димитров – Херо, ако той реши да стане старши треньор на „сините“. Според последни информации от столичния клуб,

[sociallocker id=5830]

на бургаския спец е предложен 3-годишен договор. За този период той ще получава по 1,5 милиона лева на година. Сумата, обаче е за целия му щаб. Става въпрос за двама помощници, треньор на вратарите, кондиционен треньор, двама масажисти и физиотерапевт плюс аналитик. Парите ще бъдат разпределени по решение на Херо, като от Левски ще му дадат пълен картбланш да си събере целия екип и да определи заплатите. Самата заплата на бургазлията ще е около 50 хиляди лева на месец. Като се добавят и бонусите, сумата може да надхвърли 5 милиона лева за въпросния период.

Все още не е ясно, обаче дали Херо ще приеме или по-скоро ще може да води тима. Той има договор за още 1 година с Иртиш. Клубът наскоро му плати дължимите суми и сега, ако иска да разтрогне, ще трябва да се отчете с неустойка. Повече яснота ще има в следващите седмици.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]