Спасен от д-р Яблонски шеф на Левски хвали Мапуку и халф

0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов похвали изявите на Жуниор Мапуку и Васил Панайотов в двубоя с Пирин в Благоевград. Шефът напоследък е доста активен в социалните мрежи. Всичко започна от победата с 1:0 на „Герена“, като Давид Яблонски реализира попадение в добавеното време на мача. Тогава Иванов нарече чеха „Доктор Яблонски“ и каза, че той го е спасил „с дефибрилатор“. Срещу Дунав и Пирин обаче на Давид не му се налага да бележи инфарктни попадения. „Сигурен съм, че д-р Яблонски е доволен от смяната. Може би с изключение на това, че Мапуку вече е претендент за голмайстор на отбора. Панайотов продължава да се вихри“, написа Иванов.

Давид Яблонски е водещият реализатор на сините през сезона в Първа лига. Централният защитник има на сметката си 7 попадения. С точния си изстрел срещу Пирин Жуниор Мапуку има вече шест.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]