Созопол отстъпи на лидера с нещастен автогол в края

1

Созопол загуби домакинството си на лидера в класирането на Втора лига Ботев (Враца). Гостите успяха да поведат през първото полувреме, но до неговия край Созопол изравни. През втората част „небесносините“ натиснаха. Вместо да грабнат трите точки, обаче нещастен автогол в самия край на редовното време прати победата за Враца.

Созопол можеше да поведе още в 13-ата минута. Кристиян Тафраджийски бе изведен сам срещу вратаря, но се засуети и топката му бе избита. В 18-ата минута Харизанов получи неприятен удар в главата. Наложи се лекарска намеса, след което му бе забранено от медицинското лице да продължи мача. Въпреки това, обаче, олюлявайки се, той отново се завърна на терена. Все пак, 120 секунди преди края на полувремето, Харизанов бе заменен. В 28-ата минута, след центриране от корнер и грешка в отбраната, Альошев успя от непосредствена близост да даде аванс на гостите – 0:1. Само 5 минути по-късно Созопол можеше да изравни. Тафраджийски обаче направи уникален пропуск, като от 2 метра не успя да реализира. Равенството все пак бе възстановено в 39-ата минута. Мирослав Радев изпълни чудесно фаул, но топката се отклони в дясната греда. При добавката, обае Кристиян Пешов не сгреши за 1:1.

В началото на втората част домакините поискаха дузпа за игра с ръка, но съдията не посочи бялата точка. До края на срещата домакините владееха инициативата и имаха териториално превъзходство, без това обаче да се отрази в създаването на чисти голови положения. В 79-ата минута „небесносините“ отново имаха претенции за дузпа, но вместо това Баев получи жълт картон за симулация. Секунди по-късно от резервната скамейка бе отстранен Маргарит Димов. В 86-ата минута, при първата си по-сносна атака за полувремето, Ботев стигна до втори гол. След центриране отляво, Мустафа Мустафа опита да изчисти, но вместо това прати топката в собствената си мрежа за 1:2.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
sozopol
sozopol
6 години по-рано

Ало големия(малък тренер) виж си първо твоите грешки после съдийските-ако не си ги знаеш отговори моля те на няколко въпроса-Защо разби готов отбор за А група с неадекватните си селекции–Къде са момчета като Жоро Радев,Хашев,Горанов,Манев,Калоянов,Капитанов?Защо са още в отбора хрантутници като Мърчо,Семенца и там подобия на футболисти?Кой те излъга че До Кармо е звезда?А може и да се замислиш и къде е агитката и кой е виновен че е няма там? sozopol 03.10.2017 Румене хората не са прости-замисли се малко и кажи на хората в какви условия спят футболистите ти,къде и какво ядат,какво възстановяване имат и т,.н и после говори… Прочети още »