Созопол изпусна Локомотив у дома

1

Созопол и Локомотив (София) не успяха да се победят в много динамичен и приятен за гледане мач. Двата тима си размениха по няколко опасности, но така и не можаха да си вкарат гол, завършвайки 0:0.

Въпреки че играта се развиваше на скорост и атаките към двете врати се редуваха постоянно, чисти голови положения почти липсваха. В 5-ата минута Илия Димитров стреля от близко с глава, но право в ръцете на Свилен Нотев. Домакините отговориха с удар над вратата на Мартин Сечков.

Втората част започна с възможност за домакините. Кристиян Пешов стреля опасно от малък ъгъл, но вратарят изби. Последваха две възможности пред „железничарите“. И в двата случая Илия Димитров стреля опасно с глава. Първо обаче Свилен Нотев спаси удара на юношата на Левски, а след това топката срещна лявата греда. В заключителните минути гостите претендираха за дузпа, каквато обаче не бе отсъдена. Буквално в последната секунда на даденото продължение пък „небесносините“ по чудо не грабнаха трите точки. Мустафа Мустафа центрира от фаул, а Станимир Митев от 2 метра пред голлинията засече в аут.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
пешо
пешо
6 години по-рано

кой са изпуснали, като единствено в последната минута имаха положение, да се благодарят за точката